Att dyka är fantastiskt!

Bohuslän har de bästa platserna för dyk i Sverige. Här möter du en helt ny värld under ytan. Smögen Dyk och Upplevelse guidar dig till de verkliga pärlorna.
Båtdyk
Vår dykbåt är en Brandskär 28. En öppen båt som snabbt tar dej ut till skären. Det tar ca 5 min att nå de flesta dykplatserna. Vi gör ett dyk per utfärd och åker in till land mellan dyken för lunch, värme och gasfyllning.
Under vintern kör vi 2 utfärder under helgerna då vi har öppet
10.00 & 13.30
Under sommaren kör vi utfärder alla dagar. 2-4 utfärder vid behov, man åker med 2 st med en paus för lunch emellan.
9.00 & 13.00 eller 11.00 & 15.00
Landdyk
Vill man dyka från land finns det mycket att titta på alldeles nedanför bryggan. Viken är 5m djup men alldeles runt hörnet finns 30m!
Dykutbildningar
Vi erbjuder många utbildningar inom SSI.
Dykpaket
Vi har ett flertal dykpaket som innefattar logi och helpension kombinerat med ett flertal härliga dyk på olika platser.
VIP- medlemskap
Om du blir VIP-are kan du komma och dyka hur mycket du vill – till ett fast pris.

Tips!

Kolla i vår prislista för att kombinera din drömvistelse!

Provdyk

Att känna på hur det känns att andas under ytan är makalöst. Du får en kort teorigenomgång av Instruktör eller Instruktörsassistent som sedan tar med dig för ett kortare dyk. Vi gör inga övningar utan bara njuter av hur det känns att flyta viktlös genom vattnet. Du får hälsa på djuren i vår vik precis utanför centret.

SSI Basic Diver – heldags provdyk!

SSI Basic Diver är för dig som inte riktigt vet om du är redo för en full grundkurs, men som är sugen på att få ett smakprov av vad dykning kan vara för dig!

Du får lite teorimaterial i förväg som du kan bekanta dig med, på plats kör en instruktör en kort teorigenomgång, och tar sedan med dig på 2 dyk. Du kommer att få göra några av övningarna som görs under grundkursen för att prova på hur det känns!

Välkommen till en helt ny värld!